Hirdetés

Frissítés érkezett a Nokia 5800-hoz



|

Inkább jelképes az 5 megabájtos javítás, de maga a léte mindenképp pozitív.

Hirdetés

A finnek mostanában kaptak hideget és meleget egyaránt, előbbi fő oka a szoftveres fejlesztések körüli hatalmas lemaradás volt. A cégnél régebben uralkodó légkörről két hónapja beszámolt néhány volt alkalmazott, a tények ismeretében pedig egyáltalán nem meglepő, hogy csávába került a Nokia.

 

Nokia 5800 frissítés
Nokia 5800 frissítés

 


Jelenleg úgy tűnik, hogy lassan rendbe jöhetnek a dolgok, hiszen végre beérett a Symbian^3 operációs rendszer, jövőre vélhetően több ezzel szerelt okostelefonnal is újíthat a finn cég. A megtépázott hírnevükön feltehetően csak az új mobilok lesznek képesek javítani, de addig is okos dolog puhítani a jelenlegi ügyfeleket - például néhány javítás kiadásával.


Vélhetően főként emiatt most megjelent a két éve bemutatott 5800-hoz a v52.0.007 verziószámú frissítés, amely nem hoz túl nagy újdonságokat, de azért érdemes telepíteni. Az 5 megabájtos foltozás elvileg javít a Wi-Fi kapcsolatok kezelésén, a kinetikus görgetés teljesítményén, és a képernyő automatikus elfordítása is jobban működik. Frissült a webböngésző és az OVI Maps, továbbá a virtuális billentyűzet alsó sora felett a jobb használhatóság érdekében nagyobb lett a térköz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.