Hirdetés

Frissülnek a Windows 8 alkalmazásai



|

A mai foltozásokkal lassan 1.0 szintre fejlődik a Posta, Naptár és Személyek trió.

Hirdetés

Tegnap délután a Microsoft bejelentette, hogy ma komoly frissítést kapnak a Windows 8 legfontosabb modern alkalmazásai. A talán legtöbb felhasználó által használt Postában szűrhetővé válnak a nem olvasott levelek, lehetőség nyílik mappákat létrehozni, ki lehet emelni a fontos e-maileket, levélíráskor a címzett mezőbe pedig automatikusan javaslatok kerülnek.


A Naptár alkalmazás heti nézettel gazdagodott, a munkához és magánélethez tartozó bejegyzések színkóddal el lettek szeparálva egymástól, a Microsoft Exchange-en keresztül kapott meghívókra pedig közvetlenül a programból is lehet válaszolni. Rossz hír, hogy a Google Naptárral való szinkronizációt teljesen kiszedte a Microsoft, bár a CalDAV közeljövőbeli elkaszálása ellenére a keresőcég nyújt API-kat a szolgáltatás adatainak eléréséhez.


Végül a sokat kritizált Személyek alkalmazás is közelebb került a használhatósághoz, többek közt a beállított információforrások szűrhetővé váltak, és már lehet közvetlenül írni az ismerősök Facebook üzenőfalára. Meglepő módon a beépített csevegőprogramot egyelőre nem látja el új funkciókkal a Microsoft, noha ott is nagy szükség lenne egy alapos reformra.

 
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.