Hirdetés

Frissülni fog a Windows 10 kinézete



|

Érkezett egy előrehaladott állapotú koncepciókép a Neon felületről.

Hirdetés

A Windows 10 kezelőfelülete többé-kevésbé megfelel a jelenleg népszerű trendeknek, azonban már a tavalyi év vége óta tudjuk, hogy a nem túlságosan távoli jövőben a Microsoft dizájnerei szeretnék látványosan frissíteni azt. Erre nem csak a szebb ruha, hanem a konzisztencia miatt van szükség: mostanra sikerült kifejleszteni az AR/VR típusú felhasználási területeken jól működő felületeket, ezek azonban részleteikben komolyan eltérnek a Windows 10-hez korábban kitalált szisztémától. A Microsoft szeretné elérni, hogy konzisztens felhasználói élményt nyújtsanak a termékei.


Hirdetés


A Windows Developer Day eseményen a Microsoft egyik munkatársa végre adott egy kis ízelítőt a Project Neon néven futó kezdeményezésből, a fentebb és lentebb is megtalálható képen a Windows 10 következő generációs kezelőfelületének előrehaladott állapotú koncepciója látható. A kép talán legnagyobb érdekessége a jobb alsó sarokban keresendő: nem láthatóak a Tálca szélén a megszokott ikonok (például a hangerőszabályzó, a hálózat, a Műveletközpont), csak az idő és a dátum. Nem világos, hogy ez miért van így, egyelőre nem érdemes spekulációkba bocsátkozni.



Remek kérdés, hogy a Microsoft vajon a Windows 10 melyik jövőbeli frissítésében tervezi elérhetővé tenni az új felületet.


(Forrás: Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.