Hirdetés

Frissült a MEGA webes felülete



|

Még novemberben megjönnek a kliensek, az üzenetküldés 2014 elején indulhat.

Hirdetés

Tegnap délután pár napos híreknek megfelelően megújult a Kim Dotcom nevével fémjelzett MEGA online háttértár webes felülete, ám a béta státuszból ezzel ünnepélyesen kilépett szolgáltatás készítői szerint nem csak ráncfelvarrás történt, innentől kezdve gyorsabban működik az 50 GB ingyen kapacitást adó tárhely.

Hirdetés


Kellemes hír lehet a felhasználók számára, hogy a kliensoldali kódja egy kiegészítő telepítésével már nem csak Chrome, hanem Firefox alatt is a helyi gépen tartható, ezzel tovább gyorsul a szolgáltatás használata. Ezen túlmenően Firefox alatt az utóbbi időben probléma akadhatott a fájlok letöltésével, ugyanis számos felhasználónál nem jelent meg a jóváhagyási értesítés; a Menu → Apps → Firefox App úton található kiegészítőt installálva megszűnik a malőr.


A mostani bejelentéssel párhuzamosan a vállalat megerősítette, hogy elméletileg még novemberben elérhetővé fog válni a szolgáltatás Windows, Mac OS X, Linux és iOS rendszereken futó szinkronizáló kliensprogramja, ám a titkosított kommunikációs funkcionalitások megérkezésére 2014 elejéig nem kell számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.