Hirdetés

Frissült a Photoshop, itt az Adobe céges felhője



|

Új szolgáltatásokkal bővült a Photoshop, és immár elérhető a cégek igényeire szabott Creative Cloud, amely fejlett licenckezeléssel és terméktámogatással is rendelkezik.

Hirdetés

Az Adobe Systems Incorporated fontos frissítést jelentett be a Creative Cloud felhőszolgáltatáshoz, valamint a Photoshop CS6 szoftveréhez, amelynek újdonságait az immár több mint egymilliós havidíjat fizető tagság azonnal beszerezhet a Frissítés menüponton keresztül. Érdemes figyelembe venni azt, hogy ez az első verzió, amely már nem telepíthető Windows XP-re, a fejlesztéseket ugyanis már nem lehetett hátráltatni a 2001-es platform miatt, így az XP-s grafikusoknak is érdemes mihamarabb váltaniuk egy újabb rendszere.

 



Néhány elem az új Photoshop CS6 szolgáltatások közül:

- Azonnali támogatás az Apple MacBook Pro készülékek HiDPI (retina) kijelzőihez. Ez a szolgáltatás az örökös licenccel rendelkező ügyfelek számára is elérhető egy ingyenes frissítésben.
- Intelligens objektumok támogatása az elmosási galériához és a Liquify eszközhöz.
- Szövegek és objektumok CSS kódjainak gyors exportálása és színminták gyors importálása, hogy könnyedén tervezhessen bámulatos webhelyeket.
- Új  eszközök, melyek időt takarítanak meg a munkafolyamatban, például a finomított körbevágó eszköz.
- 3D fejlesztések, beleértve az árnyékhatások fejlettebb élő (OpenGL) előnézetét és a ragyogó hatást keltő, 32 bites színválasztóval elérhető hozzáadott fénykezelési lehetőségeket.
- Feltételes műveletek, amelyek a felhasználó által megadott szabályok alapján automatikusan kiválasztják a megfelelő műveletet, meggyorsítva ezzel a felhasználó számára a képfeldolgozás sebességét.

Céges kreatív felhő

A legfontosabb újdonság azonban a Creative Cloud céges előfizetési ajánlat megjelenése, amely lehetővé teszi, hogy a kreatív szakemberek jobban együttműködhessenek egymással. A csapatok számára kifejlesztett felhőszolgáltatásban minden benne van, ami a havidíjas megoldás egyéni változatában is – az összes Creative Suite 6 asztali eszköz, a közzétételhez és a fájlok megosztásához szükséges online szolgáltatások, valamint a frissítések és szolgáltatásfrissítések, már a kiadás pillanatától.

 

 

Emellett biztosítja a virtuális munkacsoportok könnyű kezelését is, továbbá felhasználónként 100 GB felhőalapú tárhelyet (az egyéni Creative Cloud előfizetők számára biztosított 20 GB tárhellyel szemben), szakértői támogatási szolgáltatásokat, központosított felügyeletet az új helyek gyors és könnyű telepítéséhez, valamint központosított számlázást és hatékony licenckezelést.

 



Muse és új adatszinkronizáló

A új Creative Cloud további új kiegészítései között megtalálható egy frissítés az Adobe Muse asztali alkalmazáshoz. A WYSWYG webszerkesztő most már lehetőséget biztosít egy webhely asztali eszközökre, illetve iPhone, iPad és más mobil készülékekre optimalizált egyedi elrendezéseinek létrehozására. A tervezők mostantól minden egyes élményt személyre szabhatnak attól függően, hogy a webhelyet egy nagy monitoron tekintik-e meg egy íróasztalnál ülve, vagy útközben egy kis kijelzőn.  

 



További tartalma a Creative Cloud Connection, egy asztali szinkronizálási alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a fájlok automatikus szinkronizálását egy Creative Cloud-fiókkal a fájlok egy asztali mappába történő mentése, vagy egyszerű húzás által. Továbbá a minden fizető tag számára elérhető, új, exkluzív Creative Cloud Training ismert képzési partnerek, mint a Kelby Training, a video2brain és az Attain oktatóanyagainak és próbakurzusainak kiterjedt könyvtárát is biztosítja. A mai napon az Adobe Illustrator alkalmazás frissítése is megtörtént, így az mostantól támogatja a HiDPI (Retina) kijelzőket, valamint ez a funkció elérhetővé vált az Adobe tagok és az örökös licenccel rendelkező ügyfelek számára is.

Digital Publishing Single Edition

A Creative Cloudba ezen felül megérkezett a Digital Publishing Suite (DPS) Single Edition eszköz. Utóbbi jelentősen leegyszerűsíti a mobilalkalmazások fejlesztését azáltal, hogy lehetővé teszi a tervezőknek a digitális kiadványok létrehozását és eljuttatását iPad készülékekre az Apple App Store áruházon keresztül, egyetlen sor programkód megírása nélkül. A DPS, Single Edition segítségével a tagok olyan egyszeri kiadású tartalmakat hozhatnak létre, mint a brossúrák, katalógusok vagy az egyéni tervezői portfóliók, valamint korlátlan számú alkalmazást küldhetnek be az Apple App Store áruházban történő közzétételre minden további költség nélkül. Ez egyszerű hozzáférést biztosít a szabadúszó tervezők, tervezőirodák, valamint kis- és középvállalatok számára ugyanazon alapvető digitális kiadványkezelési technológiákhoz, amelyeket a vezető kiadók használnak világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.