Hirdetés

Frissült az AIDA64



|

A FinalWire kiadta a rendszerdiagnosztikai termékcsalád 1.85-ösverzióját.

Hirdetés

A legújabb AIDA64 kiadás teljesen átalakítja a Logitech LCD modult, amely immár több LCD eszközt is kezel, és bővített konfigurációs lehetőségeket kínál. Az új AIDA64 frissítés előzetes AMD „Trinity” processzor optimalizációkat is bemutat, és az OpenGL 4.2 felületű grafikus vezérlőket is támogatja.

 



Új szolgáltatások és fejlesztések

- Továbbfejlesztett többeszközös Logitech LCD modul
- AMD „Trinity” processzorok előzetes támogatása
- Socket FM1 alaplapok továbbfejlesztett kezelése
- Hőmérséklet, ventilátor-sebesség és feszültség korrekció
- nVIDIA GeForce 510 és GeForce GTX 560M videokártya diagnosztika
- OpenGL 4.2 támogatás

A szoftvert Magyarországon forgalmazó SZEROTO Kft. az otthoni felhasználók számára a főként diagnosztikai és sebességmérő funkciói révén népszerű Extreme Edition-t ajánlja (ára bruttó 7.990,- Ft 1 éves követéssel, diákoknak 50% kedvezmény). A vállalati felhasználóknak pedig AIDA64 Business Edition néven kínálják a hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert. A Business Edition inkább a távoli monitorozásra fókuszál, különböző formátumokba tud riportokat generálni, a lekérdezett adatokat adatbázisba is el tudja menteni, így jobban követhetők a változások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.