Hirdetés

Frissült az androidos Apple Music



|

Többé az első néhány másodperc sem marad le a lejátszáskor.

Hirdetés

Az Apple frissítette az Androidra írt Apple Musicot. Jó hír, hogy egy dühítő hibát is kijavítottak a mérnökök, ami a dalok lejátszásával volt kapcsolatos. 

Hirdetés

Az androidos felhasználók eddig lemaradtak a dalok első néhány másodpercéről, amikor streamelni kezdtek az appban. Ezen felül a lejátszási listákhoz adott albumok is váratlan sorrendben jelentek meg. Ezeket a problémákat orvosolta az Apple. 

A frissített verzió egy ideje már tölthető a Google Play Áruházból. Természetesen az androidos táborra is érvényes, hogy ingyenesen tehetnek a felhasználók egy három hónapos próbát. Ha ez lejárt, akkor havi 9,99 dollárért lehet tovább használni a szolgáltatást. 

Az Apple-nek jelenleg 15 millió fizetős ügyfele van, feleannyi, mint amennyivel a Spotify büszkélkedhet. 

Az új Apple Music verziószáma 0.9.11, és ide kattintva tölthető, ha valakinél még nem frissült. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.