Hirdetés

Tudjon meg mindent gépéről - itt az új EVEREST



|

Apróbb fejlesztéseket és új funkciókat tartalmaz a magyar fejlesztésű rendszerinformációs és diagnosztikai segédprogram 5.02-es verziója. A próbaverziót most tőlünk is letöltheti.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő júniusi lapszámunkban ugyan bemutatjuk a magyar fejlesztésű EVEREST segédprogram főbb tulajdonságait, ám arra mi magunk sem számítottunk, hogy pont lapzárta után érkezik meg a legújabb verzió, mely kisebb, de így is lényeges változtatásokat tartalmaz. A program 5.02-es kiadása kiterjedtebb támogatást nyújt az Intel és az NVIDIA legújabb termékei számára, újabb anti-vírus programokat ismer fel, továbbá a Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatos egy-két probléma is javításra került.

 

everest_502.png
 


Lássuk részletesen, miben más az EVEREST 5.02:

  • NVIDIA SLI információk megjelenítése Windows Vista és Windows 7 operációs rendszerek alatt
  • NVIDIA GeForce 9600 GT Green Edition, GeForce G103M és GeForce GTX 275 vezérlők ismerete
  • Intel Core i7 és Xeon (Nehalem-EP) processzorok  órajelének meghatározása és sebességmérés Windows 7 operációs rendszer alatt
  • hőmérséklet-figyelés Fujitsu gyártmányú merevlemezeknél
  • hőmérséklet, feszültség, fogyasztás és ventilátor-fordulatszám mérés Gigabyte ODIN GT tápegységeknél
  • továbbfejlesztett hőmérséklet mérés az Apple iMac, MacBook és Mac Pro konfigurációkon
  • teljes támogatás a Logitech G19 gamer billentyűzeten található színes kijelzőhöz (csak Ultimate Edition verziónál)
  • szabad tárhely figyelés és riasztás logikai meghajtók esetén (csak Corporate Edition verziónál)
  • adatok kijelzése az AntiVir Personal, AntiVir Premium, PC Tools AntiVirus és PC Tools Internet Security biztonsági programoknál.

Az új EVEREST továbbra is két változatban érhető el a felhasználók számára, az otthoni gépekre fejlesztett Ultimate Edition 40, míg a vállalati környezethez illeszkedő Corporate Editionta a licencek számától függően 8-20 dollárért vásárolható meg. A program természetesen ingyenesen kipróbálható, a próbaverziókat a Letöltés oldalunkról tölthetik le.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.