Hirdetés

Fületlen illesztő



|

Hirdetés

Eltávolítottam az Catalyst Control Panelt és a vezérlőszoftvert is, majd telepítettem az új Catalystot. Meglepődve vettem észre, hogy a panelen eltűnt a SmartGart fül, pedig erre szükségem lenne az AGP-sín sebességének szabályozásához. Hogyan tudnám ezt a fület előcsalogatni?Az ATI illesztőprogramjainak telepítése során pár szabályt be kell tartanunk. A legfontosabb, hogy az új verzió telepítése előtt a régit teljesen el kell távolítanunk! Nemcsak a Catalyst Control Panelt! Ilyenkor ugyanis előfordulhatnak kisebb hibák, például nem jelenik meg a szóban forgó fül. Ezért érdemes a következő módszert követni a helyes telepítéshez: a Vezérlőpulton nyissuk meg a Programok telepítése és törlése ablakot, majd válasszuk az ATI szoftver eltávolító alkalmazását (ATI Software Uninstall Utility), amely minden ATI programot töröl gépünkről (még az ATI Multimedia Centert is!). Amikor felszólít minket a gép újraindítására, akkor ezt tegyük meg! A Windows betöltése után telepítsük az illesztőprogram-csomagot, majd ismételt rendszertöltés után - ha szükségünk van rá - a Multimedia Center alkalmazásait. Ezután már elérhető lesz a SmartGart fül a képernyő beállításainál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.