Hirdetés

Gizmo Drive, a „mindentudó” virtuális meghajtó



|

A Windows 7 egyik izgalmas újdonsága, hogy képes „valódi” merevlemezként kezelni a VHD (Virtual Hard Drive) állományokat.

Hirdetés

Nos, csak ezért ne rohanjunk Windows 7-et telepíteni, mert itt a Gizmo Drive, ami ugyanezt tudja a korábbi Windows-változatokon is, sőt, ennél még sokkal többet!



top_gizmodrive_.png



Virtuális CD-ként kezeli a legismertebb CD-képfájlokat, így akár 10 optikai egységet is létrehozhatunk. A képfájlokat nemcsak olvassa, de kívánságra elő is állítja, így például CD-k és DVD-k tartalmából ISO-t, merevlemezekből pedig saját formátumában úgynevezett GDrive-ot tud készíteni. Utóbbit tömöríti, jelszóval védi és akár titkosítja is, ha olyan adatokat tárolnánk benne, ami más kezébe nem való. Átmeneti tárolóként létre tud hozni virtuális merevlemezt a memóriában, amit remekül használhatunk gyors fájlműveletek elvégzésére. Teljesen ingyenes; egyetlen hátulütője, hogy mindenáron ránk akarja tukmálni az összes többi, valószínűleg hasonlóan zseniális Gizmo alkalmazást is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.