Hirdetés

Glam IRC V1 - tenyérnyi csevegő



|

Megkopott az IRC népszerűsége, de még sokan használják. A Glam IRC birtokában PDA-n cseveghetünk.

Hirdetés

A program tulajdonképpen ugyanarra képes, mint a PC-s IRC-kliensek; fogadhatunk és küldhetünk üzeneteket - ha a szerver lehetővé teszi, akkor még offline állapotú ismerőseinknek is, akik majd belépés után kapják kézhez üzenetünket. A szoftveren belül létrehozhatjuk saját kontaktlistánkat, amely az ismerősök neve mellett kedvenc chatszobáik nevét is tartalmazhatja. A szoftver kezelése egyszerű, aki már használta az mIRC-t, annak nem hinnénk, hogy különösebb problémái akadnának vele. Egyedüli hátrányaként az róható fel, hogy a kis képernyő miatt kicsit átláthatatlanná válik, ha egyszerre sok partnerrel csevegünk - de ez végül is nem a szoftver hibája. Nemcsak „szövegelhetünk" rajta, hanem DCC-alapú fájlküldésre és fogadásra is alkalmas.

glamirc.png

Ár: 19 USD (kb. 3800 Ft)

 

Adatok:

- Azonnali üzenetküldő alkalmazás

- Saját kontaktlista létrehozása

- DCC-alapú állománycsere

- Használatához Microsoft .NET Compact Framework 2.0 szükséges

 

Értékelés:


Előny: szinte mindent tud, amit egy PC-s IRC-kliens

Hátrány: sok egyidejűleg folytatott beszélgetés esetén kicsit átláthatatlan a felület

Teljesítmény: 93

Szolgáltatás: 95

Ár/érték: 81

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.