Hirdetés

Gmailt használsz? Már 50 MB-os e-mailt is kaphatsz



|

Nagyobb mellékleteket is kaphatnak ezentúl azok, akik Gmailt használnak levelezésre.

Hirdetés

A Gmail napjainkban sokak számára nélkülözhetetlen része a mindennapoknak. Aki a Google levelezőszolgáltatásával küldi és fogadja az e-maileket, az örül majd neki, hogy napokon belül már nagyobb mellékleteket is kaphat

Hirdetés

A Google szerint a Google Drive kényelmes és nagyszerű módja a fájlok megosztásának, de azért előfordul, hogy egy e-mailben kellene nagyobb csatolmányt kapnunk, közvetlenül. 

A jó hír az, hogy ezzel a héttel kezdődően a Gmail felhasználói már fogadhatnak olyan e-maileket, amelyekben a melléklet mérete eléri - akár - az 50 MB-ot. 

Meg kell jegyeznünk, hogy a küldési korlát nem változott, tehát egyelőre még mindig csak 25 MB-os e-maileket lehet küldeni. A Google Drive persze besegít a nagyobb mellékleteknél, tehát aggodalomra nincs ok. 

A Google szerint még maximum néhány napba telik, hogy a változtatások mindenkinél életbe lépjenek a kompatibilis készülékeken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.