Hirdetés

Gombamód szaporodnak az iOS-es appok



|

2020 végére az Apple alkalmazásboltjában több mint 5 millió app lesz.

Hirdetés

Az appok elemzésével foglalkozó Sensor Tower jelentése szerint az Apple App Store kínálata rohamtempóban bővül, a kínált appok száma pedig 2020 végére meghaladja az 5 milliót. 

Hirdetés

Még csak néhány hónapja, hogy az App Store túllépett a 2 milliós kínálaton, de már az év végére majdnem elérheti a 3 milliót az alkalmazások száma. 

Nagy az esély rá, hogy az új appok döntő többsége játék lesz. A májusi új adatokat elemezve 48 231 appot azonosítottak, amelyek 43 százaléka játék volt. A második legnépszerűbbek az oktatásra fejlesztett szoftverek, ezek viszont csak 5 százalékot tettek ki. 

A felhasználóknak nehéz lesz egy ekkora kínálatban böngészni, így a fejlesztők soha nem látott nehézségekbe ütköznek majd, ha felhasználókat akarnak találni egy-egy újdonsághoz. 

A Sensor Tower szerint az Apple-nek alapjaiban kell frissítenie a navigációs lehetőségeket, a bemutatókat és a válogatásokat annak érdekében, hogy az appok és a fejlesztők kitűnhessenek egy 5 milliós kínálatból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.