Hirdetés

Google: a Chrome OS nem megy sehová



|

A Google szerint nem olvad egybe az Android és a Chrome OS.

Hirdetés

Nemrég röppentek fel a pletykák, amelyek szerint a Google leszámol a Chrome OS operációs rendszerével, és beépíti azt az Androidba. A híreket most cáfolták

Hirdetés

A Google Chrome OS-ért és Androidért felelős vezető alelnöke, Hiroshi Lockheimer szerint nincs tervben a Chrome OS leépítése. Ennek ellenére valóban igaz, hogy a két rendszer legjobb elemeit továbbra is összehozzák majd. 

Ennek a részleteiről többet nem árult el, inkább a Chrome OS sikereit említette meg. 

A Chrome OS-re építő eszközöket immáron több mint 2 millió tanár és diák használja a Share to Classroomon keresztül, és 30 000 új Chromebookot aktiválnak Amerikában minden egyes nap. Emellett az üzletek is egyre több Chromebookot vesznek, például a Netflix vagy a Starbucks. 

További jó hírként az is kiderült, hogy néhány héten belül elérhető az ASUS Chromebit, 85 dolláros vételáron. 2016-ban pedig rengeteg új Chromebookra lehet számítani, állandó, 6 hetenkénti frissítésekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.