Hirdetés

Google Earth és Maps összeolvasztva



|

A Google szerint már több mint 600 millió ember használta a Google Earth programot.

Hirdetés

Noha egy virtuális vakáció nem érhet fel a trópusi nap simogatásával az arcodon, vagy egy dél-franciaországi tengerparton elfogyasztott koktél hűsítő élményével, azért kárpótolhat a hiányolt élményért, ha nincs időd, vagy épp lehetőséged valóságos utazásokat tenni.

 

 

A Google most új funkcióval bővíti eddigi lehetőségeidet. Az Earth View lényege, hogy a Google Earth képeit egyenesen a Google Maps térképeibe tölthetjük anélkül, hogy magát a Google Earth programot elindítanánk. PC-n és Macintoshon is egyaránt használható a böngészők legtöbbjével, mindössze az Earth View beépülőt kell hozzá letölteni. Így már nemcsak sima térkép- és műholdas képnézet közt váltogathatsz, hanem gyönyörű, részletgazdag, háromdimenziós fotókat láthatsz az adott területről.

 

Már eleve Google Earth-rajongó vagy? Csak kattints a térkép jobb felső részén található kis „Föld” ikonra, és már süvíthetsz is a virtuális utazáson! Járd körül a Tádzs Mahalt, vagy a sydney-i operaházat, merülj alá az óceánban, ússz a Titanic roncsai körül – megannyi élmény vár rád addig is, míg a valóságban is lesz lehetőséged megtenni ezeket a csodálatos utakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.