Hirdetés

Google Readert klónoz a Digg



|

Az új szolgáltatással együttműködhetnek majd a már meglévő kliensek.

Hirdetés

Szerdán óriási felháborodást keltett a Google Reader július elsejével való lekapcsolásának bejelentése: az elkötelezett felhasználók többek közt peticionálással próbálják a szolgáltatás életben tartására rávenni a keresőcéget, míg a realisták gőzerővel alternatívák után kutatnak, többnyire moderált sikerrel.


A bejelentést követően a szebb időket is megélt Digg közölte, hogy pár hónapja már dolgozgat egy Google Readerhez hasonló szolgáltatáson, ám a rivális hirtelen lekapcsolása miatt a fejlesztés most elsődleges prioritást kapott. A tájékoztatás szerint le fogják klónozni a keresőcég hírközpontjának fontos programozási felületeit (API-jait), így a Readerrel jelenleg szinkronizálni képes alkalmazások nagyon minimális változtatással együtt tudnak majd működni a megoldásukkal.


Egyelőre nem tudni, hogy a Digg hírolvasója mikor válhat majd elérhetővé, ám a vállalat munkatársai valószínűleg megfeszített tempóban dolgoznak egy java funkcionalitással már rendelkező béta verzió július elejével való elindításán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.