Hirdetés

Google Talk már a Hotmailben is



|

A Skype után újabb integrációt kapott a szolgáltatás.

Hirdetés

Bő két héttel ezelőtt a Microsoft több hónapos ígéretét beváltva elkezdte aktiválni a Outlook-fiókokban a Skype-integrációt, a Németországban és Egyesült Államokban nyílt tesztelés alatt álló funkcionalitás hazánkban a tervek szerint valamikor a nyáron fog elérhetővé válni.


Addig is nagy meglepetésre a redmondi vállalat nemrég bejelentette, hogy világszerte még ezen a héten beköltözik a Google Talk is levelezőbe, így akinek igénye van rá, az hamarosan már az Outlookba bejelentkezve is csetelhet majd a Talkot használó ismerőseivel. Ugyan a Microsoft szolgáltatásán keresztül való használat esetén a hang- és videocsevegés nem támogatott, ám ez vélhetően keveseknél számít negatívumnak.


A témához kapcsolódik, hogy a keynote-tal magyar idő szerint este 6-kor hivatalosan is megkezdődő Google I/O 2013 konferencián a keresőcég valószínűleg bejelenti majd az eddig Babble/Babel neveken emlegetett új kommunikációs központját, amellyel egy helyre sűrítheti az összes eddig különálló csevegőplatformját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.