Hirdetés

Gyárilag kezelheti az érintőtollakat az Android N



|

A Samsung igazolta a pletykákat a következő Androidról.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Samsung elárulta egy új funkcióját az Android N-nek: a rendszer alapból támogatja majd az érintőtollakat. 

Hirdetés

A Samsung a fejlesztői oldalán megjegyezte, hogy a Look API S Toll funkciójának a nagy részét kiveszik az Android N-ben. 

Természetesen adódik a kérdés, hogy miért tennének ilyet? Az egyetlen logikus válasz az, hogy azért, mert az Android alapból támogat majd bizonyos stylus-funkciókat. 

Az Android N-re az AirButton, a SmartClip és a WritingBuddy is távoznak (a Look API-ból), valamint az Edge Immersive Mode. 

Régóta pletykálják, hogy az Android képes lesz a stylusok támogatására, és attól függetlenül, hogy egyelőre kizárólag a Samsungnak vannak igazán jó és bevált megoldásai, a lépés hasznos, ugyanis a Samsung rengeteg készüléket ad el, illetve így még okosabbak lehetnek az eszközök. 

Természetesen mindebből a táblagépek is profitálnak majd, már csak azért is, mert a Google jobb tablettámogatást ígér az Android N-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.