Hirdetés

Gyors és megbízható partíciókezelő jár ajándékba a PC World olvasóinak



|

Saját érdeked rendben tartani adattárolóidat, hogy fájljaid mindig biztonságban legyenek. Az EaseUS Partition Master Pro segítségével biztonságosan kezelhetsz minden SSD-t és HDD-t.

Hirdetés

Roppant kényes művelet belenyúlni az adattárolók logikai felépítésébe, ám néha éppen erre van szükség. Ha pedig partíciót kell átméretezni, átmozgatni, másolni vagy komplett meghajtókat felosztani, jogos elvárás, hogy megbízható, gyors és könnyen kezelhető program álljon rendelkezésedre.

Most a PC World magazin olvasói ajándékba kapnak egy ilyen szoftvert, és természetesen be is mutatjuk nektek, mire képes az EaseUS Partition Master Pro.

Hirdetés

Célratörő funkcionalitás

Nem kimondottan szép, inkább minimalista kezelőfelülettel fogad az EaseUS partíciókezelője, amelynek Pro verziójába minden szükséges funkciót beépítettek. A fő ablak bal felső részében listába rendezve, alatta pedig vizuálisan, lemezekre bontva láthatod a PC-dhez kapcsolt összes adattárolót, valamint az ezeken létrehozott partíciókat.

Az adatok között a fájlrendszer, a kapacitás és a szabad tárhely, valamint a partíciók típusa jelenik meg. Ennél sokkal több információt is kinyerhetsz, ehhez a kijelölt partíción vagy tárolón a jobb egérgombra megjelenő gyorsmenüből kell a Properties opciót választani.

A legfontosabb funkciókat a fenti sorból is elérheted: ilyen az operációs rendszer migrálása, a partíció- és lemezklónozás, a partíció-helyreállítás és a WinPE Creator. Utóbbi egy speciális, Windows-alapú minirendszer, amelyben szintén elérhetők a program fontosabb funkciói. Ezt hívja meg az alkalmazás az aktív OS másolásakor is, ám mindezt teljesen automatikusan teszi.

Az extra funkciók között ott a biztonságos törlés, az ellenőrzés és a javítás, a fájlrendszer-konvertálás, az SSD-knél oly fontos 4K-s eltolási korrekció, illetve a partícióknál átméretezés, összefűzés, valamint szétvágás is elérhető.

Az EaseUS Partition Master Pro minden szükséges funkciót tartalmaz, gyors, és tesztünkön bebizonyosodott, hogy nyugodtan számíthatsz rá bármilyen helyzetben, ám a kezelőfelület nem túl szép, néhány opciót vadászni kell, és sajnos a magyar nyelv is kimaradt.

A havonta megjelenő PC World magazinban további teszteket, cikkeket és elemzéseket találsz teljes verziós programok, biztonsági szoftverek és ajándék PC-játék társaságában, rendeld meg most a magazint a linkre kattintva, vagy keresd az újságárusoknál!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.