Hirdetés

Gyors mappaelérés: FlashFolder



|

A Windows fájlmegnyitó ablaka bosszantóan feledékeny. Nosza, adjunk neki egy kis plusz memóriát!

Hirdetés

A Windows egyik leggyakrabban használt része az a bizonyos fájlműveleti panel, amelyet munkáink megnyitásakor és elmentésekor szoktunk felkeresni, szinte bármelyik programban.

 

flashfolder.png
 

 

Az ingyenes, ám még fejlesztés alatt álló FlashFolder ezeket a paneleket egészíti ki egy felső eszköztárral, amelynek segítségével egyszerűbbé válik a navigálás a különböző mappák között: gyakran használt mappáinkat például kedvenc listába menthetjük, ahonnan később egy kattintással elővarázsolhatók, de képes megmutatni valamennyi megnyitott állomány mappáját is, az adott mappában pedig valamennyi fájlt, nem csupán azokat, amelyeket az éppen futó alkalmazás támogat. Speciális beállításai lehetővé teszik a gyakran túl szűkre szabott fájlpanel átméretezését, pozicionálását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.