Hirdetés

Gyorsabb lett a Microsoft Hotmail



|

A redmondiak frissítései keretében néhány Outlookból megismert funkció is megjelent.

Hirdetés

A Microsoft megkezdte ingyenes levelezőszolgáltatásának a frissítését. Ennek következtében a Hotmail jobb teljesítményre lesz majd képes, a HTML5-ös fejlesztéseknek köszönhetően. Emellett funkcionalitását tekintve is tovább gazdagodik a levelező.

 

Az Outlookból több újítást is átvett a Microsoft. A Hotmail ezentúl lehetőséget ad minden levél tekintetében az alapértelmezett betűtípus és aláírás beállítására. Ezen felül az Outlookban megismert billentyűkombinációk is használhatóak lesznek a frissítést követően.

 

A jobb egérgombbal előhívható menübe további funkciók is kerültek, és a Vissza gomb is fejlődött: egy hozzáadott link segítségével egyszerűen és gyorsan helyezhetőek vissza a Törölt mappából a véletlenül törölt e-mailek. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.