Hirdetés

Gyűlölik az Apple androidos appját



|

Az androidosok nem szívlelik az Apple első robotos appját.

Hirdetés

Az Apple első és egyetlen androidos alkalmazása a Move to iOS, amely az iOS 9-cel egyszerre jelent meg. A program az átköltözést hivatott segíteni az androidos készülékekről az iPhone-okra. 

Hirdetés

Érdekes módon azonban a két platform háborúja erre az appra is kiterjedt. A Google Play Áruházban elárasztották az egyetlen csillagos értékelések az alkalmazást. 

A felhasználók nem csak leminősítették az appot, de erősen kritikus véleményekkel is illették, továbbá az Apple teljes rendszerét és működését is bírálták. 

Az éles értékelésekben a viccesebb stílust választók arra panaszkodtak, hogy hiába futtatták az appot, nem változott a telefonjuk iPhone-ná. 

Az alacsony pontszám miatt az apptól annak is elmehet a kedve a későbbiekben, aki pontosan az eredeti céljára szeretné használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.