Hirdetés

Ha jó program kell a biztonsági mentéshez, a PC World most ajándékba ad egyet



|

Adataid biztonságát rendszeres biztonsági mentéssel tudod jelentősen növelni. A Softland Backup4all Lite 8 nem csupán rengeteg funkciót, de kényelmet is kínál.

Hirdetés

Legyen szó akár hardveres hibáról vagy a netről érkező fenyegetésről, a biztonsági mentés a leghatékonyabb védekezés. Erre a célra a Windows integrált megoldásánál többre képes Backup4all jó választás lehet.

Lehetőségek tárháza

A Backup4all fejlesztője hosszú listában sorolja weboldalán az elérhető funkciókat, és bizony több olyan akad köztük, amiről nem is gondoltad volna, hogy hasznos lehet, pedig ötletes és hatékony. A Backup4all program Professional kiadása az összes, profi mentési típust ismeri, sőt felhőtárhelyeket is kezel, a PC World olvasói számára ingyenesen használható Backup4all Lite verzióban azonban sajnos csak a tükrözés (1:1-ben teljes másolás) érhető el.

Ennek ellenére érdemes kipróbálni a programot, ugyanis a titkosítás, a tömörítés, az időzítés és a szűrési lehetőségek mind adottak, emellett pedig a szoftver nagy erőssége a pluginkezelés. Ennek köszönhetően előre elkészített (több mint százféle) biztonságimentés-sablonokat aktiválhatsz.

Hirdetés

Szintén elérhetsz mentéseidről egy automatikusan készített katalógust, így a keresés és a visszakövetés is egyszerűbb. A rengeteg funkció mellett a program kezelhetőségére és sebességére sem lehet panaszunk, tesztünk során gyorsan és megbízhatóan működött, az ütemezés pedig mindig a megadottak szerint mentette el a háttérben a fájlokat.

A varázslókat is hasznosnak találtuk, illetve a megnyitott fájlok mentése sem okozott gondot az alkalmazásnak, de azért a kezelőfelületre ráférne némi modernizálás, a magyar nyelvnek is örülnénk, és azért néhány funkció hiányzik a Lite verzióból. Külön érdekesség a programmal kapcsolatban, hogy 2017-ben a NASA is ezt választotta és telepítette a nemzetközi űrállomáson használt számítógépekre, hogy gondoskodjon az információk rendszeres biztonsági mentéséről.

Ha szeretnétek további részletes teszteket, érdekes cikkeket és alapos elemzéseket olvasni, valamint remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékot kapni ajándékba, akkor szerezzétek be a havonta megjelenő PC World magazint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.