Hirdetés

Ha LineageOS, akkor OnePlus One



|

A statisztikák szerint a LineageOS felhasználói közül a legtöbb embernek OnePlus One okostelefonja van.

Hirdetés

Immáron 1 millió aktív telepítésnek örülhetnek a LineageOS fejlesztői. Ez az az operációs rendszer, amely a CyanogenMod utódja. 

Hirdetés

Nagy mérföldkő ez a LineageOS számára, ráadásul így már egy érdekes körkép is van a felhasználókról. 

A statisztikák alapján ugyanis a OnePlus felhasználói előszeretettel választják a LineageOS-t. Ami azt illeti, a készülékek toplistáján első helyen van a OnePlus One, második a OnePlus 3 és a 3T, valamint tizenegyedik a OnePlus 2. Szintén közkedvelt a Samsung Galaxy S3 és Galaxy S5, a Xiaomi Redmi Note 3 és Mi 5, valamint a Google Nexus 5. 

A LineageOS legtöbb felhasználója indiai, de sok kínai és amerikai is ezt a rendszert választotta. Az ismeretlen kategória a letöltések több mint harmadát jelenti. 

A LineageOS népszerűsége azt jelzi, hogy mennyire rossz a szoftveres támogatása a mai okostelefonoknak. A legtöbb androidos készüléknél örülhetünk, ha talán 2 évig foglalkozik vele a gyártója, miközben az Apple még a majd öt évvel ezelőtti iPhone 5-öt sem felejtette el. A trend azonban egységes, jelenleg a rendszerfrissítések - leszámtva a Pixel és Nexus eszközöket - lassúak, a gyártók pedig azt szeretnék, ha 1-2 évente mindenki okostelefont cserélne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.