Hirdetés

Hálózati adattároló a Toshibától



|

A Canvio Personal Cloud a gyártó első ilyen terméke.

Hirdetés

A Toshiba bemutatta az első hálózati adattárolóját, amely egy kisebb fajta NAS, ezért talán otthoni felhasználásra a legalkalmasabb. A Canvio Personal Cloud előretelepített tartalmakkal érkezik, és két variációban érhető el.

 

A 2 és 3 terabájtos modellek egyaránt rendelkeznek az NAS-ek esetében megszokott leggyakoribb funkciókkal, többek között alkalmazásokkal iOS- és Android-alapú eszközökhöz egyaránt. Ezek segítségével az eszköz konfigurálható, a rajta lévő tartalom pedig megtekinthető.

 

A Canvio Personal Cloud egy darab 3,5 hüvelykes merevlemezt használ, kívül pedig egy gigabites ethernet és egy USB 2.0-ás csatlakozót kínál. A 220 és 250 dolláros árakon érkező NAS-ek szeptemberben lesznek megvásárolhatóak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.