Hirdetés

Hamarabb jön az InDesign CS2



|

Hirdetés

A szoftvercsomag tagjai közül az Adobe Photoshop CS2, Illustrator CS2, InDesign CS2, Version Cue 2 és a Bridge teljesen magyar nyelvű lesz, míg az Acrobat 7 programnál választhatunk, hogy milyen nyelven szeretnénk használni (magyar, angol).

Fontos kiemelnünk, hogy az InDesign magyar változatában benne lesz a Morphologic által kifejlesztett "Helyes-e?" helyesírás-ellenőrző és elválasztó modul, amely többek között a visszatoldásos elválasztást is kezeli (pl. a kisasszony elválasztását kisasz-szony formában). A korábbi megjelenés miatt viszont ez már nem kerülhetett be a magyar változatokba. Aggodalomra azonban semmi ok: az elválasztó modul rövidesen ingyenesen letölthető lesz a www.szoftver.hu weboldalról. A témával kapcsolatos további információkról ugyanitt folyamatosan tájékozódhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.