Hirdetés

Hamarosan a Chrome a világ legnépszerűbb böngészője



|

A Chrome és az Internet Explorer rövidesen helyet cserélnek.

Hirdetés

Nagyon közel áll a Google Chrome ahhoz, hogy a világ legnépszerűbb böngészőjének nevezhessük. 

Hirdetés

A felhasználók egyre nagyobb arányban választják a Google szoftverét, ami pedig azt jelenti, hogy a toplistákon rövidesen helyet cserél a Chrome a koros Internet Explorerrel. 

A NetMarketShares márciusi adatai szerint a Chrome 39,09 százalékos globális piaci részesedéssel bír, ami nagyon közel van az Internet Explorer 43,40 százalékához. 

Az elmúlt hónapban az IE részesedése 1,39 százalékkal csökkent, míg a Chrome-é 2,53 százalékkal emelkedett. A trend nem lassul. 

Az Internet Explorert a Microsoft igazából már magára hagyta az Edge böngésző javára - az Edge viszont még csak 3,55 százalékon áll, miközben az IE 9 4,56 százalékon, az IE 11 pedig 23,18 százalékon. 

A Chrome immáron több mint 7 éves, ugyanakkor rövid idő alatt lett a második legnagyobb a piacon. Ennyi idő alatt 49 főverzió érkezett a szoftverhez. 

A Chrome a jelenlegi tempóval már májusra a világ legnépszerűbbje lehet, miközben az IE az üzleti felhasználók fokozatos frissítéseivel lassan eltűnik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.