Hirdetés

Hamarosan a Mac gépeken is lesz személyi asszisztens



|

Egy szabadalom leplezte le az Apple tervét, hogy Sirit átköltöztesse a telefonokról.

Hirdetés

Az Apple digitális személyi asszisztense, az iPhone-okon hódító Siri hamarosan a vállalat többi gépére is átköltözhet, legalábbis ha igazak azok a feltételezések, amelyek tegnap láttak napvilágot.

Hirdetés

Az Apple februárban adott be egy szabadalmi kérvényt, amit ma hoztak nyilvánosságra. Ennek alapján a vállalat azt tervezi, hogy a mobilokon hatalmas sikert arató digitális asszisztenst asztali gépekre költözteti. A több mint 90 oldalas dokumentum több mint 570-szer tartalmazza a "digitális asszisztens" kifejezést, Siri azonban egyszer sem szerepel benne, így könnyen lehet, hogy az Apple egy teljesen új szolgáltatással áll elő. 

Az alkalmazás ellátna fájl- és rendszerkezelési teendőket, ezzel megkönnyítve a felhasználók dolgát. Az asszisztenst egy ikonon keresztül vagy a touchpad megfelelő megérintésével érhetjük el, aki segít majd az emailek elküldésében, képek és videók felkutatásában, de a nyomtatásnál és a fájlok eltárolásánál is hasznát vesszük majd. Mivel a Yosemite bétában egy szóval sem említik az asszisztenst, valószínűleg még legalább egy évet kell várnunk a bevezetésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.