Hirdetés

Hamarosan az androidos okosóráddal is mobilfizethetsz



|

A Google rövidesen lehetővé teheti a fizetést az Android Weart futtató okosórákkal.

Hirdetés

Az Android Police alaposabban is megvizsgálta a Google Play Services 10.0-t, és arra jutott, hogy a Google hamarosan lehetővé teszi a mobilfizetést az Android Wear-alapú okosórákkal. 

Hirdetés

A szöveges elemek bizonyítékai alapján a Google a tesztelések végső fázisánál tart. Akinek NFC chippel szerelt, Android Weart futtató okosórája van, az a jövőben fizethet majd vele az NFC-képes termináloknál. 

Szintén újdonság lesz az Instant Apps, ami úgy engedi kipróbálni az alkalmazásokat, hogy azokat nem kell ténylegesen telepíteni. A funkciónak tart a tesztelése. 

Az okosórák az utóbbi statisztikák alapján komoly csalódást jelentenek, a kereslet annyira visszazuhant, hogy az Intel már teljesen kihátrálna a fejlesztések mögül. Nem segíti a helyzetet, hogy az Android Wear 2.0 is késik, az idén ősz helyett csak valamikor jövőre jelenik meg. Emellett az Android Pay sem váltotta meg a világot. 

Az okosórás fizetés valószínűleg csak jövőre, az Android Wear 2.0-val egyszerre válik elérhetővé. Jó eséllyel a sokat pletykált okosóráit is bemutatja a Google, amelyek a Pixel okostelefonok mintájára készülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.