Hirdetés

Hamarosan dizájnt vált a Firefox



|

Kerekebb és modernebb külsőt kap a böngésző.

Hirdetés

Lassan már egy éve annak, hogy a Firefox egyik dizájnere leleplezte az Australis névre hallgató látványtervének első verzióját, jelenleg pedig nagyon úgy fest, hogy a tervek szerint október első felében véglegesedő Firefox 16-ban végre helyet is fog kapni a felület. A Mozilla állítása szerint a megjelenés gerincét adó dizájnelemek a böngésző által támogatott összes platformon bevezetésre fognak kerülni, így végre konzisztens lesz a róka bundája.

(Teljes méret)


A kissé Google Chrome-os téma egyelőre közel sem végleges, a részleteiben még komoly csiszolásra váró változatát akció közben egyelőre csak a Windows felhasználók tekinthetik meg, többek közt innen is letölthető a Firefox 16 egyik alfája (a ZIP-es verzió beszerzését ajánljuk).


Kapcsolódó hír, hogy a Mozilla egy komolyabb Android-Firefox duóval kapcsolatos bejelentésre készül a jövő héten: az esemény időzítése azért is érdekes, mert a Google a saját táblagépével együtt valószínűleg csütörtökön fogja bemutatni a Jelly Beanként is emlegetett Android 4.1-et.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.