Hirdetés

Hamarosan frissül a HTC Desire család



|

Az összes modellre elérhető lesz a legújabb Android.

Hirdetés

Tegnap a tajvani gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy 2011 második negyedévében a népszerű Desire sorozatba tartozó okostelefonjainak mindegyikére elérhető lesz a Google Android 2.3-as változata. Jelenleg négy tagot számlál a széria, a Mobile World Congress-en bejelentett Desire S már alapvetően Gingerbreaddel fog megérkezni április környékén.

 

HTC Desire Z
HTC Desire Z

 

HTC Desire Z


Az ősszel leleplezett Desire HD, és Desire Z az operációs rendszer 2.2-es verziójáról frissül, ezek esetében egyáltalán nem meglepő a komoly javítás érkezése. A legelső Desire tulajdonosai viszont örülhetnek, hiszen a körülbelül egy évvel ezelőtt bemutatott készülékükhöz ez lesz már a második komoly javítás, annak idején még Android 2.1-el került piacra a telefon.


Kapcsolódó hír, hogy a HTC Flyer nemrég előrendelhetővé vált Németországban: a Wi-Fi-s verziója 500 euróba (137 ezer forintba) kerül, míg a 3G-modemmel és GPS-szel is ellátott variáns 670 eurót (183 ezer forintot) kóstál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.