Hirdetés

Hamarosan itt az Android 7.0 Nougat



|

A legnagyobb kanadai mobilszolgáltató szerint hamarosan megérkezik az új Android a Nexus készülékekre.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az Android 7.0 Nougat végleges verziója az idén jelenik meg valamikor - ami azt illeti, a Google már árulkodott korábban arról, hogy a nyár végéig érkezik a rendszer. 

Hirdetés

Ezt erősíti meg a Rogers is, a legnagyobb kanadai mobilszolgáltató. Az oldalán a Google Nexus 9-es táblagép mellé a hamarosan érkezik feliratot tette, ami a Nougat rendszerfrissítést illeti. 

Természetesen a pontos dátummal kapcsolatban továbbra is csak spekulálni lehet. Fejlesztői előzetesek és béták egy ideje már vannak, azonban ezek messze nem azonosak a végleges rendszerrel. 

Annyi biztos, hogy a Nexus 9 mellett a Nexus 6P, a Nexus 5X, a Nexus 6 és a Nexus 5(?) is egyszerre kapják meg a Nougatot. Az HTC már megerősítette, hogy az HTC 10 mellett a One M9 és a One A9 is frissül, de azt nem tudni, hogy mikor. 

Az első Nougatot futtató okostelefonok az idei Nexusok lesznek, amelyeket várhatóan az HTC gyárt. Legkésőbb szeptemberben mutatkozhatnak be, ha minden igaz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.