Hirdetés

Hamarosan megoszthatod a Google Play-vásárlásaidat



|

Az appokat, zenéket és filmeket akár 6 ember között is meg lehet majd osztani.

Hirdetés

A Google a hírek szerint még ebben a hónapban bemutatja élesben a Google Play Family Libraryt, vagyis a családi könyvtárat. 

Hirdetés

A családi könyvtárral egyszerre akár 6 embernek is lehetősége lesz hozzáférni minden apphoz és médiához, amit a fő fiók tulajdonosa már megvásárolt. 

Ez azt jelenti, hogy az egész család hozzáférhet azokhoz az appokhoz, játékokhoz, filmekhez, zenékhez és könyvekhez, amiket már megvásároltunk, felár nélkül. 

A CNET szerint az elsődleges fiók tulajdonosa korlátozhatja majd a családi könyvtár tartalmát, ami akkor lehet hasznos, ha a gyerekek miatt letiltanánk valamilyen tartalmat, esetleg nem osztanánk meg mással egy-egy zenét.

A funkció nagyon hasonlít az Apple Family Sharing ötletére, amelyet még 2014-ben mutatott be. A Google megoldása először májusban bukkant fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.