Hirdetés

Hamarosan megszabadulhatunk az idegesítő Facebook reklámoktól



|

Egy másik új funkció, a csoportos hívás is tesztelés alatt áll az asztali verzióban.

Hirdetés

Manapság már senki nem lepődik meg azon, hogy korának, érdeklődési körének, szokásainak és anyagi helyzetének megfelelő reklámok jönnek szembe vele az interneten. A Facebook azonban kezdi belátni, hogy nem minden élethelyzetben szerencsés belefutni egy bizonyos hirdetésbe, ezért egy olyan funkciót tesztelésébe fogtak, ami bizonyos keretek között lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy letiltsák a nem kívánt tartalmakat.

Hirdetés

A Facebook reklámokért felelős vezetője, Mark Rabkin szerint első körben az alkohollal és a szülőséggel kapcsolatos anyagokat tilthatjuk le, utóbbit a gyereküket elvesztő családok fájdalmának tiszteletben tartásával indokolta. A témakörök a felhasználók visszajelzései alapján bővülhetnek a jövőben, addig is a megújult, egyszerűbben kezelhető preferált hirdetések menüben lőhetjük be nagyjából, milyen jellegű anyagokat látnánk szívesen.

További újdonság, hogy a TechCrunch információi szerint a Messenger applikációban április óta elérhető csoportos hívás funkció hamarosan az asztali verzióban is használható lesz. Néhány felhasználó már ki is próbálhatta a lehetőséget, ehhez nem kell mást tenni, mint bármilyen csoportos beszélgetést megnyitva megkeresni a kis telefon ikont.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.