Hirdetés

Hamarosan titkosítva cseveghetsz a Facebook Messengeren



|

A Facebook és a hatóságok sem tudják majd olvasni a beszélgetéseinket.

Hirdetés

Manapság egy üzenetküldőt már csak akkor tekintünk biztonságosnak, ha a beszélgetéseket a két fél között titkosítja a szolgáltatás. Az utóbbi hetekben, hónapokban sok app újított ezzel a funkcióval. 

Hirdetés

Miután a Facebook tulajdonában lévő WhatsApp átállt a teljes titkosításra, úgy néz ki, hogy a Facebook Messenger is teljes titkosításra vált

A világ második legnagyobb üzenetküldője nagyjából 900 millió felhasználót szolgál ki, így a váltás mindenképp jelentős. A hatóságok és a Facebook sem tudják majd olvasni a beszélgetéseket. 

A Facebook Messenger további pozitívuma, hogy az egyik legsokoldalúbb, legszebb és legjobban működő üzenetküldő a piacon, és még azok is használják, akik nem Facebookoznak rendszeresen. A linkek előnézete mellett van asztali kliens, videolejátszás, matricák és sok egyéb is. 

A teljes titkosítás állítólag opcionális lesz, ugyanis a Facebook mesterséges intelligenciára alapozó funkciói - például a mostanában reklámozott chatbotok - csak akkor működnek, ha a tartalmak át vannak küldve a Facebook szerverein. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.