Hirdetés

Hangoskodásba kezdenek a facebookos videók



|

Szerencsére visszakapcsolható lesz az automatikus némítás a mobilos alkalmazásban.

Hirdetés

A Facebookot mobileszközön keresztül böngészőknek jó eséllyel feltűnt, hogy a hírfolyam görgetése során automatikusan elindulhat a videók lejátszása. Már ezt is sokan kellemetlennek tartották, azonban a Facebook mostantól kezdve az eddigi lenémított felállás helyett már alapértelmezetten hanggal együtt fogja lejátszani a mozgóképeket. A lenémított készülékek persze csendben maradnak.


Hirdetés


A működésbeli változás mögötti ráció, hogy a Facebook szerint kifejezetten sikeresnek bizonyult a videók automatikus lejátszása, a felhasználók többségét valójában az zavarta, hogy mindig be kellett kapcsolgatniuk a videók hangját. Természetesen az illetékesek jól tudják, hogy az újítás nem fog osztatlan sikert aratni, éppen ezért is a Facebook alkalmazás menüjében visszaállítható lesz a korábban megszokottra a videók viselkedése, így képletesen szólva a kecske és káposzta is megmarad.



(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.