Hirdetés

Háromból egy Vistát XP-re cserélnek



|

Az új, Vistával adott gépek harmadát azonnal XP-re hangszerelik át.

Hirdetés

A közösség-alapú tesztelő hálózatot üzemeltető Devil Mountain Software Inc. több mint 3000 friss PC-t vizsgált meg. Ebből a felmérésből derült ki, hogy a számítógépeken futó operációs rendszer harmadát a gyártók, vagy vásárlás után a felhasználók azonnal XP-re váltják.

 

Craig Brath, a cég technológiai igazgatója a felhasználóik adatait vizsgálva jutott az említett arányokhoz. A szakember hangsúlyozta, a kutatás eredménye csak egy becslés, de a trend felrajzolására tökéletesen alkalmas, miszerint az emberek egy jó része él a Vistával járó váltási joggal. Az említett végfelhasználói szerződés (EULA) értelmében a Vista Business és Vista Ultimate változatok "lebutíthatók" XP Professional rendszerre. Vállalatok esetében a Vista Enterprise-ra ugyanez érvényes.

 

Ugyan maga a Microsoft június végén szállította viszonteladóinak az utolsó Windows XP-ket, egyes gyártók egészen jövő júliusig kínálják gépeiket az immár hétéves operációs rendszerrel >>>

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.