Hirdetés

Hasznos apróság -- Visual Subst 1.0.3



|

Különböző mappákhoz rendelhetünk tetszőleges meghajtójelet ezzel az alkalmazással.

Hirdetés

Akik használták réges-régen a DOS operációs rendszert, azok nyilván emlékeznek a SUBST parancsra, amelynek használatával bármely mappához meghajtójelet rendelhettünk, és onnantól fogva ezen keresztül is elérhettük. Ez a lehetőség Windows alatt is adott, de csak parancssori üzemmódból elérhető. Ezen segít a Visual Subst, amely egy szép, áttekinthető felületen keresztül segít a virtuális meghajtók létrehozásában. Kezelése igen-igen egyszerű, egy legördülő menüből kell kiválasztani a meghajtó betűjelét (természetesen a program csak a még rendelkezésre álló betűket ajánlja fel), a mellette álló mezőbe pedig az ahhoz rendelt mappa elérési útját adhatjuk meg. Ez utóbbi egy fa-struktúrából is egyszerűen kiválasztható. Ha mindennel megvagyunk, akkor a plusz gomb segítségével hozhatjuk létre virtuális meghajtónkat, amely az eredeti SUBST paranccsal ellentétben -- ha akarjuk -- akkor a következő rendszer újraindítás után is elérhető lesz.

 

 

visual.png

 

 

Nagyon egyszerű, ám nagyon hasznos alkalmazás a Visual Subst, mivel segítségével jóval egyszerűbben elérhetjük a gyakran használt mappáinkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.