Hirdetés

Hasznos fejlesztéseket kapott a SkyDrive



|

Képekkel, megosztással és fájlszerkesztéssel kapcsolatosak a fontos újdonságok.

Hirdetés

Tegnap délután a Microsoft egy blogbejegyzésben részletesen beszámolt a SkyDrive tárhelyét érintő legújabb fejlesztésekről, amelyek régóta fennálló igényekre és problémákra jelentenek gyógyírt. Sajnos az újítások egyelőre nem minden felhasználónál aktiválódtak, ám vélhetően néhány napon belül globálisan elérhetőek lesznek.


A talán legtöbb felhasználó által hasznosnak tartott fejlesztések közül kiemelendő, hogy a feltöltött fotókat végre el lehet majd forgatni a tárhelyen, magas pixelsűrűségű kijelzőkön a képek jobb minőségű verziója jelenik meg, továbbá végre támogatottá váltak az animált GIF-ek is.


Mostantól kezdve nem csak egyes fájlok vagy mappák oszthatóak meg, hanem a felhasználók különféle mappákban lévő fájlokból összeállított csoportokat is elérhetővé tehetnek, ráadásul ezeket olyan módon is kínálhatják harmadik félnek szerkesztésre, hogy annak nem kell bejelentkeznie a SkyDrive-ba. Végül megemlítendő, hogy a szerkesztő többek közt HTML / CSS / JavaScript fájlok esetén már szintaxiskiemelést is nyújt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.