Hirdetés

Hasznos fordítószoftver Apple-kütyükre



|

Magyarról 23 nyelvre képes fordítani a Travel Interpreter.

Hirdetés

A Jourist Verlags GmbH kiadta a Travel Interpreter nevű szoftverének 1.2-es verzióját, amellyel elsősorban a turisták életét könnyíthetik meg. Az iPodon, iPaden és iPhone-on futó program magyar nyelvről 23 másikra képes fordítani, tételesen angolra, németre, franciára, spanyolra, olaszra, portugálra, dánra, hollandra, finnre, svédre, norvégra, lengyelre, csehre, szlovákra, oroszra, görögre, törökre, kínaira, japánra, koreaira, arabra és héberre.

 

Travel Interpreter
Travel Interpreter

 

 

Mindegyik esetén a nyelvi készlet 2100 kifejezésből/mondatból áll, így nagyjából összefoglalja a külföldön nyaralók alapvető verbális igényeit. Fordításkor a szoftver képes lejátszani a kiválasztott mondatot, a hangfájlok pedig minden esetben az adott nyelvet anyanyelvi szinten beszélők közreműködésével lettek rögzítve.

 

 

Travel Interpreter
Travel Interpreter

 

 

A Travel Interpreter használatához nincs szükség aktív adatkapcsolatra, a működéséhez szükséges összes állomány a készülék háttértárán foglal helyet - így nem meglepő, hogy 488 megabájt helyet sajátít ki a telepítése után. Az iTunes segítéségével megvásárolható program egyetlen további követelménye a minimum 3.0-ás verziójú iPhone OS, az ára átszámítva nagyjából 2300 forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.