Hirdetés

Hasznos funkciókat kap az Outlook.com



|

Többek közt egyszerűbb válaszadás és komplex szabályok állnak majd rendelkezésre.

Hirdetés

Tegnap délután a Microsoft nem csak a Kinect nélküli XBOX One konzolt jelentette be, hanem fellebbentette a fátylat az Outlook.com webes levelezőrendszerének néhány újításáról is. A felhasználók számára fokozatosan az elkövetkező hetekben elérhetővé váló újdonságok közül a mindenki számára hasznos, hogy a levelekre való válaszadáskor már nem fog új lap nyílni, ezzel elsősorban a beszélgetési szálakban való e-mailezéskor takarítható meg idő. Nem rossz, hogy a visszavonási művelet is sokkal szélesebb körűvé válik, így nehezebb lesz leveleket elveszíteni vagy elkeverni.
 

Hirdetés


A power userek örömére a levelek automatikus szortírozási lehetőségei is megújulnak, a Microsoft állítása szerint rendkívül komplex szabályokat lehet majd alkotni. Példa: amennyiben egy olvasatlan levél 3 napnál régebbi és egy konktaktlistán szereplő személytől jött, akkor legyen fontosnak jelölve.



Végül érdekes, hogy az Outlook.com levelező beépített csevegőfelülete is használhatóbbá válik: meg lehet keresni az előző csevegéseket, kérni lehet a csak online vagy bizonyos szolgáltatást használók mutatását.


(Forrás: ZDNet, Microsoft | Fotó: Ali from Riyadh)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.