Hirdetés

Hasznos újdonságokkal érkezett az SMPlayer 16.6



|

Más kijelzőkre is könnyen átküldhetővé váltak a videók.

Hirdetés

Elérhetővé vált a Windows, Mac OS X és Linux platformokon egyaránt használható SMPlayer médialejátszó sok újdonságot hozó 16.6-os verziója. A szoftver elsősorban a kijelzők kezelése terén erősödött: hatékonyabban skálázódik a magas pixelsűrűségű megjelenítőkön (a linuxos kiadásban gyárilag ki van kapcsolva a High DPI mód, a beállítóablakban lehet aktiválni), továbbá a táblagépes üzemmódban könnyebben kezelhető érintőkijelzőkön a felülete.


Hirdetés


További érdekes újítás, hogy a lejátszott videók mostantól könnyen átküldhetőek külső kijelzőkre, vagy a számítógéphez csatlakoztatott egyéb monitorokba. Utóbbi működéséhez a kijelzőkezelési opciókban a kiterjesztett módot kell aktiválni. A negyedi fontos fejlesztést a globális billentyűparancsok jelentik, ezt bekapcsolva nem kell az előtérbe hozni a lejátszót a vezérlőparancsok kiadásához.



Az SMPlayer telepítőkészletét a lejátszó weboldaláról tölthetik le az érdeklődők.


(Forrás: GHacks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.