Hirdetés

Hatalmasat fejlődött a Google Fordító



|

A neurális gépi fordításnak hála sokkal pontosabb eredményeket ad a Google Fordító.

Hirdetés

A Google Fordító app a jövőben sokkal pontosabb működéssel segíti a felhasználókat az angol és nyolc másik nyelv között, oda-vissza. 

Hirdetés

Minderről egy új technológia, a neurális gépi fordítás gondoskodik - ez képes egész mondatokat egyszerre lefordítani, ahelyett, hogy szavanként rakná azokat össze. 

A támogatott 9 nyelv jelenleg a fordítások 35 százalékán segít. Az újítás nagy előnye, hogy a folyamat során már a nyelvtant is figyelembe veszi. Mindezzel értelemszerűen javul a pontosság, és az idő múlásával a technológia tovább fejlődik a mondatok fordításában. 

A Google Fordító történetében az elmúlt évtized legnagyobb fejlesztésének tartják a neurális gépi fordítást. Ez jelenleg az angol nyelvet a francia, német, spanyol, portugál, kínai, japán, koreai és török nyelvekkel tudja párosítani. A Google a jövőben szeretné a listát 100 fölöttire bővíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.