Hirdetés

Hatékony háttérkép



|

Sosem gondoltuk volna, hogy egy háttérkép nemcsak szép, de hasznos is lehet! Sőt, nemcsak hasznos, hanem egyenesen hatékonyságnövelő!

Hirdetés

Az ötlet egy bizonyos Gabriel Radic nevű úriember fejéből pattant ki, aki a Flickr képmegosztó oldalon tette közzé számítógépén használt háttérképét. Elképzelésének lényege, hogy az íróasztalához hasonlóan az operációs rendszer Asztalán is elkülönített helyeket alakít ki a különböző okokból ott tárolt ikonok számára.

 

top_desktop.jpg

 

 

A fontos, sürgős dolgok kerülnek a sárga cetlire, a személyes dolgok az alumínium „irattartóba”, a munkákkal kapcsolatos ikonok a papírra, és minden más, kategorizálásra váró elemet pedig „leszórhatunk” magára az Asztalra (mármint a fa részre). Az üres, még ikonok nélküli háttérkép sötétebb és világosabb változatban is letölthető a flickr.com/photos/gr/182329409 oldalról 1024x768 vagy 1440x1024-es felbontásban, de kis kézügyességgel bárki megrajzolhatja a sajátját valamilyen grafikus programban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.