Hirdetés

Hazai boltokban az XBox 360



|

Novemberben debütál hazánkban a játék és a szórakozás új generációja

Hirdetés

Xbox 360
A Microsoft bejelentette, hogy 2006. november 3-ától Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is kapható lesz az újgenerációs játékkonzol és szórakoztató központ, az Xbox 360. Ezzel a bővítéssel, és a korábban bejelentett dél-afrikai megjelenéssel együtt Európában, a Közel-Keleten és az afrikai (EMEA) régióban 16 ország helyett, már 21-ben lesz elérhető az új Xbox. Az új piacok továbbviszik a konzol Európában már bizonyított sikerét, és még több játékos számára teszik elérhetővé a játék és a szórakozás új generációját.

Az alaprendszer várhatóan 75 ezer forint körüli áron kerül a boltokba, ahol a vásárlók fantasztikus játékok egész kínálatát találják majd. A Project Gotham Racing 3, a Kameo és a Perfect Dark Zero megvásárolható lesz az Xbox 360 polcokra kerülésének napjától, a Gears of War, a Crackdown, a Viva Pinata és a Forza 2 megjelenése pedig az azt követő hetekben várható. Ezzel egy időben további kiegészítők –- vezeték nélküli kontroller, akkumulátortöltő csomag, univerzális távirányító -- is megvásárolhatók lesznek.

"Nagy izgalommal tölt el mindannyiunkat, hogy Európa játékkedvelői még Karácsony előtt hozzájuthatnak az Xbox 360-hoz. Reményeink szerint, addigra cégünk már 10 millió konzolt értékesített világszerte”, mondta Chris Lewis, az EMEA Home and Entertainment részlegének regionális alelnöke. "Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezen országok játékkedvelői az Xbox 360 által a lehető legkiemelkedőbb játékélménnyel gazdagodjanak. Ennek elérése érdekében a játékok helyi igényeknek megfelelő, széleskörű kínálatával, és a kiegészítők színes választékával jelenünk meg.”

Az Xbox 360 2006-ban további országokban –- Indiában, Brazíliában -- is megjelenik, a jövő év végére pedig már közel 40 országban lesz hozzáférhető. Ezek az új piacok hozzájárulnak ahhoz, hogy a legnagyobb bázissal rendelkező új generációs konzol tovább folytathassa sikeres pályafutását a második karácsonyi szezon után is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.