Hirdetés

Hazai siker a Sun versenyén



|

A Sun nemzetközi versenyén a Solware Kft. programja nyerte a közönségdíjat

Hirdetés

A Solware Kft. háromdimenziós biliárd játékprogramja lenyűgözte az internetezőket.



A Java.com Alkalmazások kategóriában benevezett 3D Biliárd játékprogram a szavazás színhelyéül szolgáló weboldal látogatóinak választása alapján a legjobb öt alkalmazás közé verekedte be magát. A program a tavalyi CeBIT-en elnyerte az Európai Kiválóság a Multimédiában Díj arany fokozatát.



A Solware 2000-ben kezdett Java-alapú, kifejezetten a nemzetközi piacra szánt játékok fejlesztésébe. Céljuk az volt, hogy programjaik a felhasználók számára a valósághoz közeli játékélményt nyújtsanak. A most díjazott 3D Biliárd alapjai a részecskeszimulációból és merev testek fizikájának törvényszerűségeiből származnak. A siker nem is maradt el: a Real.com, majd az Eurosport is a Solware játékait választotta nemzetközi weboldalainak népszerűsítésére. Ma pedig a világ minden tájáról naponta közel ötmillió internetező játszik cég programjaival.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.