Hirdetés

HD-s lett a Windows 8 Skype-ja



|

Akár 1080p-s videobeszélgetést is fogadhatunk az új Skype-pal.

Hirdetés

A Microsoft új verziót adott ki a Skype-ból, kifejezetten a Windows 8-as operációs rendszeréhez. A frissítésnek köszönhetően még jobb lett a videobeszélgetés funkció, ugyanis már fokozottan támogatja a HD-s mozgóképeket. Egészen pontosan abban merül ki az újítás, hogy immáron 720p-s videókat küldhetünk, és 1080p-s videókat fogadhatunk a Skype-pal. 

A videobeszélgetések minősége így sokat javul, bár a Microsoft gyorsan megjegyezte, hogy a HD-s támogatáshoz megfelelő kamera, kellően erős konfiguráció és elég nagy sávszélesség is szükséges. Az ígéretek szerint a jövőben stabilabb lesz a videobeszélgetés összességében is, és az értesítési rendszer is fejlődött. 

A Microsoft kijavított még néhány hibát a fájlátküldéssel, a híváskapcsolatokkal és az értesítésekkel kapcsolatban is, így várhatóan kevesebbszer omlik össze a Skype, amikor fájlt küldünk, újratárcsázunk vagy értesítésre kattintunk. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.