Hirdetés

Hét hibát javított az Adobe



|

A Flash Player sérülékenységei „kritikus” besorolást kaptak.

Hirdetés

A besorolás nem véletlen, az Adobe minden felhasználóját arra kéri, frissítse a szoftvert a legújabb, 9.0.124.0-ás verzióra. Minden, a javítócsomag által orvosolt sérülékenység valamilyen módon lehetővé teszi, hogy egy hacker behatoljon a felhasználó számítógépére és ott bármilyen programkódot lefuttasson.

 

Falsh-szoftverek gyengeségeivel való visszaélés egyre gyakoribb, aminek igen egyszerű okai vannak. Talán e legjelentősebb, hogy a legtöbb böngészőre már installálták a szoftvert, így a gyanútlan felhasználók kártékony bannerekre kattintva könnyen kihasználhatják a hibákat.

 

Ez a hacker-módszer pedig igen elterjedt, igen nagy, látogatott honlapokon is előfordult már hasonló, rosszindulatú kóddal ellátott ál-banner.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.