Hirdetés

Hetente frissül majd a LineageOS



|

A CyanogenMod utódja több mint 80 készüléket támogat majd hivatalosan.

Hirdetés

A CyanogenMod korábbi fejlesztői arra készülnek, hogy kiadják az új Android-alapú operációs rendszerüket, a LineageOS-t. Nem hivatalos buildek már most is vannak, több mint 50 000 készüléken futnak. 

Hirdetés

A LineageOS hivatalos kiadása több mint 80 különböző készüléket támogat majd. További jó hír, hogy a rendszer nagyjából hetente kap majd frissítéseket a jövőben. 

A fejlesztők azt tanácsolják, hogy mindenki tiszta telepítéssel kezdje majd az OS használatát. Aki CyanogenModról térne át, annak kísérleti támogatást nyújtanak a frissítéshez - a két rendszerben sok a közös. 

A névváltás oka részben az, hogy a csapat kivált a Cyanogen Incből. A LineageOS rootolatlan operációs rendszerként érkezik, a rootolás egy külön zip fájl letöltésével és flashelésével lesz lehetséges. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.