Hirdetés

Hétfőn frissítés érkezhet az iOS-hez



|

A javítás megoldhatja az ingadozó térerő problémáját.

Hirdetés

Mint tegnap már beszámoltunk róla, egyes iPhone 4, és 3GS tulajok (utóbbiak az iOS 4 telepítése után) komoly térerő-problémákba ütköznek: amennyiben telefonálás közben a készülékük burkolatát az antennarendszer kritikus pontjaihoz közel fogják meg, a mobil akár le is kapcsolódhat a hálózatról.

 

 


Tegnap még azt hittük, hogy csak a legújabb iPhone-t érinti a probléma, azonban szerencsére az eddig kifogástalan működő harmadik generációs Apple-telefonok egy részénél is immáron tapasztalható a jelenség - így már biztosan szoftveres hibáról van szó.


Az Apple néhány alkalmazottja a cég fórumán megerősítette, hogy nem a hardver a bűnös, ráadásul „öntörvényűen" közölték, hogy a jövő hét elején meg fog érkezni az operációs rendszerhez a 4.0.1-es verziószámot viselő javítás, amely orvosolja a problémát. Nem meglepő módon azóta már törölve lettek az említett topikok, de legalább az érintett felhasználók tudják, hogy nem kell sokat várniuk a megoldásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.